www.nca.hu
A honlap a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával készült.

XIV. NEMZETKÖZI ROCKPÓDIUM

FELHÍVÁS!

A TISZA-TAVI ROCK FESZTIVÁL KERETÉN
BELÜL MEGRENDEZENDŐ
XIV. NEMZETKÖZI ROCKPÓDIUM-ra

2006. július 7.-én XIV. alkalommal kerül megrendezésre a Tisza-tó partján a Nemzetközi Rockpódium Versenysorozat. A Rockpódium amatőr zenekarok részére biztosít bemutatkozási, tapasztalatszerzési lehetőséget.
A Rockpódium versenysorozaton eddig több mint 400 rock zenekar vett részt. 1995-től lett nemzetközi a rendezvény Franciaországból, Németországból, később Lengyelországból, Angliából és Ázsiából is láttunk vendégül zenekart.
Hosszú távú együttműködésünk van a Franciaországi DURANDU Rock Fesztivállal, az ott győztesek közül az 5. Sugárút, az EVE, az ICEBERG és a MONA LISA együttesek szerepeltek a Rockpódiumon, DANIEL DUTRECH fesztivál igazgató rendszeresen tagja a Rockpódium zsűrijének, Németországból a SUIT YOURSELF és a BOTTLE NECK együttesek. Mongóliából a nemzetközi színvonalt képviselő HURD rock együttes szerepelt a nemzetközi programban.
A Rockpódium eddigi Magyar győztesei közül az ÁRNYAK, a KIRAKAT, az OROSZ GYŐZŐ JUNIOR BAND és a CIK CAKK COMPANY kaptak meghívást a Franciországi DURANDU Rock fesztiválra.

Ez évben a XIV. Nemzetközi Rockpódium 2006. július 7 - én a Tisza-tó partján, az Abádszalóki Szabadtéri Színpadán kerül megrendezésre.
A Tisza-tó Régió Ifjúságáért Egyesület és az Abádszalóki Művelődési Ház szervezésében és rendezésében.
A Gála programban a Rockpódium elmúlt évi győztesei, külföldi zenekarok és a hazai rock élet sztárjai lépnek fel. The Rock Band, Papa Blues Band, Tűzmadár, 6 TEST Group
Zsűri elnöke: Závodi János (Piramis)
A legjobbnak ítélt együttesek koncert és üdülési lehetőségeket /Tisza-tó partján/, stúdióajánlatot és a szponzorok által felajánlott díjakat kapják.
A rendezvény összdíjazása félmillió forint.

A zenekarok hangosítása és az alapdobfelszerelés a helyszínen biztosított.

Nevezési díj: 8.000,-Ft együttesenként, melyet postai csekken kell befizetni, ezen kérjük az együttes nevét és címét feltüntetni. Információ: Kiss András, tel: 06-20/436-7729
A rendezvényről a Duna TV felvételeket készít.
A zenekarokat és hanganyagait előzetesen az Aktív Rádió Szolnok FM 92,2 MHz-en és a Tisza-tavi Parti Rádió FM 89,2 MHz-en mutatja be.
Média támogatók: Rock Inform, Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Néplap, Parti Rádió, Duna TV, VIVA TV, Aktív Rádió

Részletes program...

A nevezési lap letölthető a www.szalok.hu honlapról, a www.szalok.hu/rock2006 webcímen.

A jelentkezési lapot, DEMO hanganyagot és a befizetett csekk másolatát az alábbi címre kérjük megküldeni legkésőbb 2006. június 30-ig:

Kiss András
Tisza-tó Régió Ifjúságáért Egyesület
5241 Abádszalók, Mikszáth út 3.

A verseny eredménylistája...

A Duna TV beszámolója a rendezvényről...
(A Kárpáti toplista 23.15 perckor kezdődő műsorának videóanyaga)