Tisza-tó Régió Ifjúságáért Egyesület

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

FELHÍVÁS

E-mail Nyomtatás PDF

 

A Tisza-tó Ifjúságáért Egyesület 2012. év szeptember hónapjában, elindítja a” Nyelvi Képzés a Tisza-tó Térségében” – LEADER támogatott – projektjének megvalósítását.

A képzésben bárki részt vehet, aki a Tisza-tó Térsége LEADER Helyi Akció Csoport 15 településének valamelyikén él, és nem hallgatója oktatási intézménynek. (Abádszalók, Berekfürdő, Nagyiván, Kunhegyes, Kunmadaras, Tiszaderzs, Tiszafüred, Tiszabura, Tiszagyenda, Tiszaigar, Tiszaörs, Tiszaroff, Tiszaszentimre, Tiszaszőlős, Tomajmonostora,)

A képzés középfokú nyelvvizsgával zárul, KER B2 szintű nyelvtudásnak megfelelő angol nyelvi kompetenciákkal és készségekkel. A képzésbe beépítésre kerül a Tisza-tó térsége sajátosságainak megfelelően a természeti kincsek, illetve idegenforgalmi szempontból fontos kifejezések megismerése.

A képzés időtartama: 300 óra

A képzés, ingyenes

Heti rendszerességgel, 2 nap x 4 – 4 óra,

Helyszín: Abádszalók,

A képzésre jelentkezőknek egy felvételi eljáráson kötelezően részt kell venni, a felvételi eljárás egy írásbeli és egy szóbeli részből áll, melyen az elvárt tudásszint KER B1 szint, ami alapfokú nyelvvizsgának felel meg.

A jelentkezési lap felhívásunk mellékleteként letölthető!

Beküldési határidő: 2012. július 20.-ig

 

Cím: TISZA-TO RÉGIÓ IFJÚSÁGÁÉRT EGYESÜLET

5241 Abádszalók, István Király út 43 sz.

 

Abádszalók, 2012-07-02.

 

Kiss András

Elnök

 

 

Jelentkezési lap