Alapfogalmak

Címlap
Hírek
Nevezés rockpódiumra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. május 10. kedd, 00:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Információ: Sáfár Lászlóné, tel: 06-20/563-6784, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A nevezési lap letölthető innen.
A jelentkezési lapot az alábbi címre kérjük elküldeni legkésőbb 2016. június 10-ig:

Sáfár Lászlóné
Tisza-tó Régió Ifjúságáért Egyesület

5241 Abádszalók, István király út 43.

 

Módosítás dátuma: 2016. május 10. kedd, 13:19
 
A 2013. évi mérlegbeszámoló

Elkészült az egyesület 2013. évi mérlegbeszámolója és közhasznúsági melléklete. Íme:

2013. évi mérleg

 
Játékra fel! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. március 05. kedd, 09:57

 

FELHÍVÁS

A TÉRSÉG ÓVODÁI, ÁLTALÁNOS-ÉS KÖZÉPISKOLÁI RÉSZÉRE

 

„Nagy a játékok tisztán emberi értéke – fokozzák a társas érzést, az életörömet… Bátorítsuk fel a nagyobbakat is ne restelljék, ha kedvük telik benne. Minél hosszabb a gyermekkor, annál harmonikusabb és boldogabb a felnőttkor.” (Kodály Zoltán)

A Tisza-tó Régió Ifjúságáért Egyesület ez évben ünnepli megalakulásának 20 éves évfordulóját. Az ünnepség-sorozat részeként 2013. április 12-13-14-én megrendezzük a XXI. Népi-és Sportjáték és Folklór Fesztivált. Ez alkalomból felhívással fordulunk a térség óvodáihoz, iskoláihoz, hogy vegyenek részt a Fesztivál programjában.

Április 13-án, szombaton délután 14,00 órai kezdettel az abádszalóki strand szabadtéri színpadánál és környékén rendezzük meg a népi játékok versenyét. A Fesztivál részeként a színpadon a térség folklór csoportjai (néptánccsoportok, népdalkörök) biztosítanak színes programot.

A népi játék bemutató keretén belül óvodák, iskolák csoportjai mozgásos bemutatókkal (pl. Bújj, bújj zöldág…, Tüzet viszek…, Adj király katonát!, labdás játékok stb..) vehetnek részt a programban, melyet szakmai zsűri értékel és pontoz korosztályonként, melyhez plusz pontokat gyűjthetnek azok, akik beneveznek a virtus vetélkedőre is .

A virtusa versenyeken egyénileg lehet részt venni, pontozó lapok alapján lány, fiú, női, férfi és családi kategóriákban. A kategóriák legjobb eredményét elérő versenyzőket oklevéllel és tárgyjutalommal (emblémás póló) díjazzuk.

A versenyben legtöbb pontot elért csapatoknak (óvodának, iskolának) az Egyesület népi játék csoportja egy sportnap lebonyolítását vállalja díjmentesen az adott településen, valamint Bali István népi játékok leírását tartalmazó dedikált könyvét kapják)

Minden résztvevő iskola a versenyről készült DVD-t megkapja.

A rendezvényre a belépés díjtalan! A versenyszámokra nevezési díj nincs!

A részletes programról értesülhetnek szórólapokról és plakátokról, valamint a Tisza-tó Régió Ifjúságáért Egyesület honlapjáról www.nepijatek.hu . Előzetes nevezési lapok letölthetők a honlapról. Telefonon információ kérhető Kiss András 06-20/436-7729 számon.

Előzetes nevezéseket 2013. március 31-ig fogadunk el!

Minden szülő legnagyobb öröme az, amikor gyerekét örülni látja, és minden pedagógus legnagyobb öröme és jutalma az, amikor tanítványai örülnek. Ennek a boldogságnak a legszebb és legszórakoztatóbb forrása a játék. Amióta a világ a világ tudják ezt az emberek, családok, hiszen a nép életének elengedhetetlen részei voltak a játékok – kicsiknek és nagyoknak.

Szeretettel várjuk a játszani vágyó gyermekeket, szülőket és pedagógusokat!

 

Abádszalók, 2013. február 12.

 

 

 

 

 

Jelentkezési lap

Módosítás dátuma: 2013. március 20. szerda, 13:02
 
Újból: Ki a legény?... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. március 05. kedd, 09:25

 

 

 

 
Ott leszünk a Kárásznapon PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. július 13. péntek, 08:38

Az immár 4. alkalommal megrendezésre kerülő tiszaderzsi Kárásznapon a Tisza-tó Régió Ifjúságáért Egyesület is részt vesz. Egyesületünk három csapatot alkot a főzőversenyen, és rendezünk népijáték-vetélkedőt is a családok számára.

 
FELHÍVÁS PDF Nyomtatás E-mail

 

A Tisza-tó Ifjúságáért Egyesület 2012. év szeptember hónapjában, elindítja a” Nyelvi Képzés a Tisza-tó Térségében” – LEADER támogatott – projektjének megvalósítását.

A képzésben bárki részt vehet, aki a Tisza-tó Térsége LEADER Helyi Akció Csoport 15 településének valamelyikén él, és nem hallgatója oktatási intézménynek. (Abádszalók, Berekfürdő, Nagyiván, Kunhegyes, Kunmadaras, Tiszaderzs, Tiszafüred, Tiszabura, Tiszagyenda, Tiszaigar, Tiszaörs, Tiszaroff, Tiszaszentimre, Tiszaszőlős, Tomajmonostora,)

A képzés középfokú nyelvvizsgával zárul, KER B2 szintű nyelvtudásnak megfelelő angol nyelvi kompetenciákkal és készségekkel. A képzésbe beépítésre kerül a Tisza-tó térsége sajátosságainak megfelelően a természeti kincsek, illetve idegenforgalmi szempontból fontos kifejezések megismerése.

A képzés időtartama: 300 óra

A képzés, ingyenes

Heti rendszerességgel, 2 nap x 4 – 4 óra,

Helyszín: Abádszalók,

A képzésre jelentkezőknek egy felvételi eljáráson kötelezően részt kell venni, a felvételi eljárás egy írásbeli és egy szóbeli részből áll, melyen az elvárt tudásszint KER B1 szint, ami alapfokú nyelvvizsgának felel meg.

A jelentkezési lap felhívásunk mellékleteként letölthető!

Beküldési határidő: 2012. július 20.-ig

 

Cím: TISZA-TO RÉGIÓ IFJÚSÁGÁÉRT EGYESÜLET

5241 Abádszalók, István Király út 43 sz.

 

Abádszalók, 2012-07-02.

 

Kiss András

Elnök

 

 

Jelentkezési lap

 
Mérleget vontunk PDF Nyomtatás E-mail

Elkészült a Tisza-tó Régió Ifjúságáért Egyesület 2011. évi mérlege és közhasznúsági jelentése. A dokumentumokat itt tekinthetik meg látogatóink.

Mérleg

Közhasznúsági jelentés

Mellékletek

 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 2


Támogatja a Joomla!. Designed by: personal hosting celebrity list Valid XHTML and CSS.